De bästa produkterna mot vattenfast maskara

 
Dessa tre produkter har jag funnit bäst för att bekämpa den vattenfasta maskaran som alltid vägrar komma av. Jag har provat lite olika. b.la Lancomes hypade, Bi-facil, men den gjorde ingenting för mig. 
 
Den första är MACs omtalade cleanse off oil som är en olja du maserar in i annsiktet. Du masserar bara runt oljan och du kan se hur sminket bokstavligt talat smälter av. Sedan tillsätter du ljummet vatten för att ytterligare massera och sedan skölja av. Det är helt fantastiskt! Även om du har fet hud och ögonlock så var inte rädd för det. Det är en myt att man inte kan använda olja på fet hud. Hemligheten är att det i många fall är bättre än många andra rengöringar.
 
Jag tycker denna påminner om Dermalogics Preclanse som jag använde mycket förut och som också är en fantastisk sminkborttagning och hudvård i ett (Länk). Jag köpte min cleanse off oil på Åhlens City för ca 200 kr, här i Göteborg, men jag vet att de ska kunna gå att beställa på nätet lite överallt. Bland annat kicks.se.
 
Den andra är Bioderma som är ett hypad märke i UK och USA. En simpel och enkel remover som fungerar som alla andra, du håller ut lite på en bomullspad och lägger mot ögat i några sekunder. Jag köpte min från Bekkas.se för 129 kr. En mer budgetvänlig dupe för denna är en Loreals rengörningsvatten Skin Perfection 3 in 1.
 
Den sista är den billigaste, men som har vart en favorit länge i mitt badrumsskåp. En sån där produkt som alltid går åt och slinker med när man går och handlar. Det är en olje och vatten baserad remover som man får skaka innan man häller ut den på en bomullspad. Tar bort den tuffaste vattenfasta maskaran någonsin (läs: They´re real från Benefit). Finns lite överallt, Ica, Kicks och Åhlens. Kostar ca 50 kr. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar