Glossybox Augusti - Beauty is golden

 
Denna månaden Glossbox är här. Temat är Beauty is Golden och är inspirerad av sensommarens gyllene ljus. I min box fick jag:
 
The Body Shop, Honeymania Body Butter: En nylansering av i sortimentet av deras underbara body butters. Community Fair Trade-producerad vildhonung av nektar fårn tusentals blommor, tillsammans med flera andra CTF-producerade ingridienser som sheasmör, kakaosmör och bivax. (Orginalprodukten 185kr / 200ml). 

 Be a Bombshell, Onyx Black Eyeliner: Eyeliner med enkel applicering och lång, vattenfast hållbarhet. Håll pennan mot ögonfransarna när du målar så att du får en snygg tunn linje som får fransarna att se tätare och längre ut. (Orginalprodukten 120kr / 3ml).
 
• Claudia, Nailpolish i färgen "Ocean Deep": Claudia nagellack är ett snabbtorkande naggellack med hög täckförmåga och som sitter länge utan arr flagna. Borsten är platt och bred vilket gör appliceringen enkel. (Orginalprodukten 45kr / 11ml).
 
• ID Hair, Elements Gold Colour Keeper Shampoo + Conditioner: Ger en strålande glans och förhindrar att färgen mattas ut. Innehåller UV- och värmeskydd. Hela serien innehåller nordisk bomull som ger viktlös fuktighet och är samtididgt rengörande. (Orginalprodukten 199kr / 250ml).
 
 Eylure, Naturalites lengthening false lashes: Eyelure skapar med mer än60 år på nacken, alla möjliga lösögonfransar. NAturalites ger en naturlig, förlängande effekt och förstärker ögats natrliga skönhet. (Orginalprodukten 60kr/st).

Denna månads Glossybox var jag väldigt skeptisk till i början när jag öppnade locket. Det obligatoriska nagellacket varje månad börjat bli tjatigt och Claudia känns billigt med dålig kvalité. Roliga färger dock. De senaste månaderna har det alltid följt med någon eyeliner. Jag är inget stort fan av just eyeliners, så det blir tröttsamt att få det i varannan box. Swatchade den på handen och den verkade sitta där den satt trotts att jag gnuggade. Lite klumpig udd men kanske får ge mig på att prova denna trotts allt. Fransar använder jag aldrig så de kommer nog bara bli liggandes tråkigt nog. 
 
Det som överraskade mig positivt var The Body Shop produkten, för vem älskar inte deras Body Butters? De är underbara. Shampoot och conditionern luktade helt himmelskt, till och med bättre än Aussies miracle moist. Det är svårslaget! Dock har jag inte färgat hår så blir trött på Glossybox slarv med att följa profilerna, hade hellre velat haft det med diamond oils som många andra fått.  
 
♥ ♥ ♥
Vad tyckte ni om Augustis Glossybox? 

Glossybox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med skönhetsprodukter varje månad. En box kostar 139 kronor, prenumerationen har ingen bindningstid utan du kan säga upp den när du vill. Finns att beställa här!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar