Lush färska annsiktsmask - Oatifix

 
Lush är lite av ett favorit märke för mig. Speciellt sen jag börjat försöka använda ekologiska produkter utan dåliga ämnen har jag börjat handla allt mer från Lush. Jag älskar deras handtvålar, annsiktsvatten, duschtvålar, lipscrubs och mycket mer. Så efter en tid har jag samlat på mig 5 tomma förpackningar utav deras produkter och det betyder att om man lämnar in dom (ursköljda) i butiken får man en gratis färsk annsiktsmask. Superbra deal både för miljön och för dig som kund. För vem vill inte ha en gratis annsiktsmask? Priset per mask är 119 kr/ 75g.
 
Som jag skrev var jag på stan igår och kikade runt, så då passade jag på att lämna in mina 5 tomma produkter i utbyte mot masken: Oatifix. Brukar alltid annars köpa (favoriten) cosmetic warrior, catastrophe cosmetic eller BB seaweed. Det var ganska utplockat nu inför löning men jag var ändå sugen på att prova något nytt. 
 
Oatifix är en mask för torr hy. Banan är en väldigt oljig frukt och är därför perfekt i en ansiktsmask som försöker göda torr hy med nyttiga godsaker. Det finns också illipesmör i den för att mjukgöra och göra huden smidig och följsam. Den här känns härlig på huden utan att killa elelr stickas, den har även en ljuvlig doft av morotskaka. Så här gör man: Ta en rejäl näve och arbeta in i ansiktet utan att nudda ögonen. Låt sitta i fem till tio minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. 
 
Som alltid med Lush annsiktsmasker förvaras dem i kylskåpet. Hållbarheten på dessa är 6 veckor då dom som sagt är färska. Min förra mask råkade bli liggandes lite över 6 veckors gränsen och det som hände är att den torkade och var inte lätt att fästa på huden. Det är lätt att man glömmer bort, å lägg din mask synlig i kylskåpet så du blir påmind!  
 
Vilken är eran favoritmask från Lush?


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar