Review: Dermalogica Skin Refining Masque


"Passar: Acne, Blandhy, Fethy, Finnar. Innehåller bentonit- och kaolinlera suger upp överflödigt fett och orenheter från hudytan samtidigt som zink och mentol rengör på djupet. På så sätt motverkas uppkomst av akneutbrott och fet hy. Perfekt för den besvärliga T-zonen.

• Bentonit-och kaolinlera absorberar talg och djuprengör. • Reglerar hudens talgproduktion och förfinar porstorleken.
• Linsfröextrakt verkar porsammandragande och minskar hudens talgproduktion.
• Växtextrakt motverkar aknebakterier och verkar lugnande.
• Zinkoxid och mentol lugnar och minskar risken för utslag."

Används en till tre gånger i veckan. Applicera ett jämnt lager på rengjord lätt fuktad hud. Undvik ögon och läppområdet. Låt verka i 10 minuter. Avlägsna med ljummet vatten. 

Denna mask köpte jag i rekomendation utav en tjej i montern för Dermalogica på Åhléns City förr ett tag sedan. Jag har verkligen försökt att tycka om den då den är väldigt saftig i priset. Nu har jag snart kämpat mig igenom tuben, men kan verkligen inte säga att jag gillade den. Den gjorde ingenting för mig, nästan motsatsen, den gjorde mig torr på kinderna och irriterad i huden. Mina kinder blev rödflammiga och dagen efter kunde jag känna mig mer oljig i T-zonen än vanligt. Mina porer såg inte heller mindre ut. Lukten av den är lite mintig i början men när den börjat stelna tycker jag det mintiga försvinner och doften blir hemsk. Inte någon spa känsla alls över denna masken. Då finns det andra masker jag hellre skulle rekomendera från Dermalogica, exempelvis Ultra Calming Relief Masque, som är perfekt och lugnande för känslig hy med blemmor.

Betyg: 2/5
Pris: 399kr hos Åhléns


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar