Review: Michael Todd True Organics

 
I början av maj började jag testa en ny hudvårdsserie från Michael Todd. Serien är riktad till fet och acnedrabbad hy. Michael Todd True Organics produkter, precis som namnet säger, är gjorda av ekologiska ingredienser (enligt USAs reglering). De innehåller inte parabener, sulfater, syntetiska doft- och färgämnen eller extra tillagt vatten för att späda ut produkterna. Dessutom de också tillverkade USA. 
 
Har testat både dyrare och billigare märken som, Dermalogica, Skin plan, Clinique, Neutrogena, Olay, Mene & Moy, Derma Ceutic och Decleor bland annat. Alla dessa är bra och omtalade märken men för mig funkade dem inte, iallafall inte i längden. Efter att genom åren ha kämpat med min problem hud har jag ätnligen hittat rätt. 
 
 
Jag älskar denna hudvårdsserie och är riktigt sugen att prova på fler av deras produkter. Absolut något jag skulle köpa igen. De två produkterna ur serien som jag blivit mest förälskad i är tonern, som är anti-bakteriell och superbra för min känsliga och acne benägna hud. Jag gillade också jojoba scruben som kom ut som en svart mouse med små korn i. Kändes mild mot huden och har gett fina resultat på mina porer. 
 
Jag beställde direkt ifrån Michael Todds hemsida. Frakten till Sverige ska enligt hemsidan at 10 dagar, men för mig tog det ungefär 16 dagar. Paket priset på detta var runt 700 kr. Men varje produkt går även att köpa separat. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar