Empties #10

 
 Elisabeth Arden 8h, Cream Skin protectant: Som jag skrev i mina månads favoriter för November så är detta en fantastisk allround salva som funkar i alla lägen. Använde denna främst som läppbalsam innan läggdags och den gjorde absolut sitt jobb. Köpt denna i en ny fullsize tub och jag är in love! 
 
Mario Badescu, Acne Facial Gel Cleanser: Trevlig annsiktsrengöring jag fick med i en beställning. Använt den i duschen främst och den var otroligt dryg. Om den hjälpte mot acne kan jag inte svara på, då det bara var ett prov. Kommer nog inte köpa den dock. 
 
The Body Shop, Drops of Youth: Ett underbart serum som känns lätt på huden. Kommer med smart pinpett. Tog slut ganska fort, kanske var det jag som överanvände den? Kommer absolut köpa denna igen framöver. 
 
Mavala, Milano 82: Letar du efter den perfekta höstfärgen så har jag hittat den. En blandning mellan lila och oxblodsrött som gör sig lika fin på nageln som i flaskan. Om jag minns mig rätt, så behövdes bara ett lager för att täcka bra. Tog slut fort då jag använt det fltigt, men det torkade till sist. Tråkigt, jag gillade det! 
 
Locciante, Shower Oil Almond: Kan inte beskriva nog hur mycket jag gillar denna produkt. Den är ett måste i duschen numera. Len hud har fått en helt ny nivå efter jag fick detta prov i en glossybox. Jag kommer absolut köpa denna i fullsize när den andra förpackningen jag jobbar på nu tagit slut. Luktar svagt av mandel och vanilj. Mums! 
 
CLEAN, Skin Eu de Parfym: Min vardagsparfym har ännu en gång tagit slut. Har en ganska speciell doft, men precis som alla andra CLEAN parfymer så luktar den fräscht och man kan inte få nog av den. Denna följde alltid med i väskan. Vet inte riktigt om jag kommer köpa denan på stört då jag har så mycket parfymer att ta mig igenom, men vet heller inte om jag kommer kunna klara mig utan denna? Det återstår att se! Underbar parfym dock om du letar efter en vardagsdoft.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar