Empties #2

Bloggen har hallkat efter ett tag då andra saker kommit ivägen. Detta resulterade att jag samlat på mig en stor mängd tomma produkter och jag kände att det var dags att göra något åt saken. Därför kommer det komma flera inlägg med empties framöver! 
 
 
Dove summer glow body lotion: Denna råkade pojkvännen köpa istället för den mörka varianten. Ett felköp helt enkelt som faktiskt inte kommit till användning alls. Den har stått och dammat längst in i skåpet länge nog så det fick åka i sopen! 
 
Johnsson´s and Johnsson´s Baby Oil: En underbar baby olja som jag köpte i desperation i Zakhyntos i somras då jag flagnade något hemskt. Använde den i duschen som duscholja och den återfuktade väldigt bra och räddade min hud under resan. Skulle gärna köpa denna produkt igen, men vart kan man få tag på Johnsson´s and johnsson´s i Sverige är frågan? 
 
Lush, Dream Wash Shower Smoothie: En underbar och antiinflamatorisk dusch smoothie som verkligen har hjälpt mot min kerastosis polaris. Luktar lite härligt örtigt och är en rosa fluffig kräm. Jag älskar den och har köpt en ny burk! Läs mer om denna produkt i detta inlägg.
 
Soap and Glory, Butter Up Body Butter: La händerna på denna i London i våras och köpte på mig ett pack med 3 stycken. Denna var den av de tre som var minst imponerande. En vit fluffig kräm som gjorde sitt jobb. Återfuktade bra och hade en svag doft, men var inget märkvärt. Gillar Soap and glorys orginal bättre som också fanns i tre-packet. 
 
The Body Shop, Honeymania Body Butter: Denna har jag skrivit om förut och jag älskar den. Har alrig stött på ett dåligt body butter från TBS, man får nästan döma efter doften där. Denna luktade sött honung och var perfekt till glåmig och torr höst/vinter hud. Denna kom i en glossybox och jag har planer på att köpa den i fullsize. 
 
Dove go fresh grapefruit body wash: Min favorit "budget" body wash. Krämig och finns i en mängd härliga dofter. Denna var jätte härlig och skulle gärna köpa den igen, men nu har jag en stor mängd body washes att ta mig igenom innan det blir något nytt köp.. 
 
Lush, Dream Cream Body Lotion: Min favorit lotion ever! Jag vet inte vad jag ska säga mer än att den är bäst på alla sätt. Lite väl dyr, men den är värt varenda krona. är inne på min fjärde eller femte burk, så ja, det står en ny i badrummet redan!
 
Hawiian Tropic, Hydration After Sun: Denna användes flitigt på min utlandsresa i somras och jag gillade den. Den luktade papaya och lugnade min brända hud helt okej. inget märkvärdigt. Använde den mest på benen då den skimrade lite, snyggt till bruna ben. 

Diana skriver:

Baby oljan finns i alla matbutiker.
Finns bland baby-grejerna oftast (nappar, flaskor osv)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar