Empties #3

 
Dermalogica, Ultra Calming Facial masque: En utav mina favorit annsiktsmasker. Den lugnar blemmor och gör hudtonen jämn. En bra mask att ha i nödfall när huden bråkar och är perfekt för känslig hud. Jag brukade använda den både som vanlig mask och som en nattkräm. Man kan alltså sova med denna på annsiktet för extra effekt. Ganska saftig i pris, men jag kommer absolut köpa denna igen någon gång framöver när plånboken tillåter.
 
Loreal Eye & Lip MakeUp Remover: En favorit som tagit slut, men lite till min glädje då jag var sugen på den nya förpackningen till denna produkt. Så jag köpte en ny såfort denna tog lsut med andra ord. En bra budget remover som tar bort vattenfast maskara effektivt. Gör allt den ska och det finns inget att klaga på egentligen! 
 
Nuxe Masque Creme de Fariche: Fick detta generösa produktprov i en beställning hos Eleven.se och jag gillade den. Den återfuktade min hud väldigt bra och till ungefär två användningar. Luktade väldigt gott också om jag minns rätt. Hade ungefär samma funktion som Dermalogicas ultra calming masque. 
 
Lush, Tea Tree Toner: Det är sorgligt hur fort jag tar mig igenom dessa flaskor. Denna toner är underbar och lugnar acneutbrott effektivt. Perfekt att spraya över ansiktet innan nattkrämen på kvällarna. Detta är min tredje falska och nästa gång kommer jag att slå på stort och köpa fullsizen. Detta är då mellanstorleken. 
 
Mario Badescu, Seaweed Cleansing Soap: Ett produktprov som kom med en beställing återigen. Denna gillade jag inte! Den luktade hemskt och tyckte inte den gjorde något speciellt heller. Har inte så mycket mer att säga än attt den inte är något jag skulle köpa på nytt. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar