Empties #5

 
Mene&Moy Cleanser Face & Body: EN syrebaserad rengöring som jag köpte hos min hudterapeut. 15% glykolsyra och var lite väl stark att använda. Fick torra partier i annsiktet. Jag hade vant min hy med 4% glykolsyra innan men den här vart för stark. Använde det sista av den till mian armar där jag har knottror och den funkade bra. Men kändes slöseri att använda en så dyr produkt på det viset. Kommer inte köpa denna igen. 
 
Mene&Moy, Endless Facial Mousturizer:  Ansiktskrämen jag också köpte i samma serie. En väldigt härlig dag och nattkräm. PRecis som namnet så återfuktade den superbra utan att kännas tjock. Lite blandning av en kräm och ett serum. Gillade denna väldigt mycket, men är lite för pricey. Kommer kanske köpa denna igen om jag blir riktigt torr i hyn någon gång. Ett tips! 
 
Clarins,, Hydratant Matifiant: Denna har jag haft länge men aldrig riktigt använt upp. Tyckte inte den höll min oljiga hy speciellt matt, men var annars en skön dagkräm. Kanske lite väl rinnig, men kändesl yxig att använda. Kommer inte köpa denna igen. 
 
Beauty Cycle, Daycream: En produkt som jag fick av min svärmor. Använde den från och till i ett tag. Luktade väldigt gott men var inget märkvärdigt. Tillslut vart den för gammal och vågade inte riktigt använda den, därför åkte den nu i sopen. Som ni ser på bilden är den inte helt slut och jag kommer nog inte köpa denna igen. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar