Empties #6

MAC Fix +: Andra gången den är med i mina empties. En jätte bra och prisvärd settingspray. Ger huden lyster, gör så att makeupen håller längre och återfuktar. Har redan en backup i badrumsskåpet!
 
Maybeline Intense XXL Mascara: Nostalgi att använda denna maskara. Denna använde jag under hela min högstadietid och älskade. Den har en vit sida som är en primer och en svart med maskara. Den är lite väl gammal nu så den fick åka i sopen. Vet inte ens om den fortfarande går att köpa? i vilket fall kommer jag inte köpa den igen. 
 
Elf, Matte Lip Color: Denna fick jag upp ögonen för ganska nyligen, perfekt gammelrosa/nude färg att ha till vardags. Dock torkade den och var så svåranvänd så den fick gå. Om jag någongång framöver gör en elf beställning igen kanske denna slinker med. Den var trevlig!
 
Anastasia, Brow Wiz: Min favorit brynpenna. Har en borste i ena änden och en smal brynpenna i andra. Denna ger en väldig kontorll och det kan nästan inte lbi fel! Bra färg som passar oss blondiner perfekt. Har redan köpt en ny, denna gången är förpackningen svart. 
 
 
 
Dr.Bonnier soap: En allround tvål som jag fick med i en glossybox, använde denan främst till mina sminkborstar. Som jag skrivit i ett annat inlägg så köpte jag fullsizen av denna, också i citrus.
 
Lush, Jasmine&Henna Hair Treatment (produktprov): ÄLSKADE denna produkt. Det är en inpackning som luktar väldigt starkt men gör ett fantastiskt bra jobb. Mitt hår vart silkeslent och kändes friskt.Kommer nog köpa denna någon gång. Den var underbar. 
 
Maria Nila, Hair Oil: Denna kom också i en glossybox och var jätte härlig. Luktade fräscht och var i klass med favoriten morrocan oil. Har överdrivet många håroljor på gång just nu så denna får vänta, men kan absolut tänka mig att köpa den framöver. 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar