Empties #7

 
Depend, Dip in: Min Holygrail remover för naggellack. Dock måste man byta ut den här med jämna mellanrum då svampen blir missfärgad och färgar av sig på huden. Men för ynka 45 kronor är det inget att diskutera. Den är supersmidig och jag har säkert plöjt igenom ett 20-tal av dessa.
 
Seche Vite, Top Coat: Också en favorit. Ett topcoat som har en mängd fördelar i sig, det lämnar en glansig yta som ger ett intryck av gele naglar, man kan lägga det direkt på blött lack utan att det blir förstört, det lägger sig i ojämnheter så ytan blir slät och det gör att lacket håller riktigt bra. Nackdelen är att man inte riktigt får ut användning av hela rpodukten, så den torkar ganska fort och konsistensen blir seg och inte alls lika lätthanterlig. 
 
Depend, French Liner: Denna använde jag till att göra fransk manikyr. Fungerade helt okej men torkade fort så det kändes som att kasta pengarna i sjön.. kommer alltså inte köpa den igen.
 
Depend, Avocado oil: Världens bästa nagelolja. Kan inte säga nog med bra saker om denna nagelolja. Den är bäst. Den har en smidig pinpett att applicera en bra mängd med. Den återfuktar och har gjort mina naglar mycket friskare, starkare och längre. Detta är min tredje flaska och jag har nyligen köpt en ny. Luktar frächt och torkar in fort.
 
Make Up Store, Nail buffer: Denna "tog slut" / slets ut fort. Buffer ytorna började lossa fort och det blev bara omständigt att använda den. Gillade den inte, finns mycket bättre aletrnativ, exemeplvis Elf:s. Även mycket billigare. 
 
 
 
 
En bunt med produktprover. Med så små prover så är det svårt att få en rättvis bedömning om produkten. Men jag gillade R&B håroljan från Lush och tea tree skrubben i den genomskinliga burken, från The Body Shop. Parfymerna luktade helt okej men kommer inte köpa någon av dem. 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar