Empties #8

 
 Weleda Nourishing Shampoo:  Ett värdelöst shampoo man fick med i förra månadens glossybox. Håret kändes torrt och trassligt och mitt sköra blonda hår behöver mer vård än vad detta shampoo gav så det kommer inte köpas. Inte ens pojkvännen tyckte om det. Det enda bra är att det är ett ekologiskt shampoo. Gillar ananrs Weleda i övrigt. 
 
Batiste Dry Shampoo, Blush: Säger osm vanligt, världens bästa torr shampoo! Doften är svag men fräsch. Har köpt det om och om igen och kommer fortsätta köpa det. 
 
TRESemme Volumising Dry Shampoo: Innan jag upptäckte batiste så bunkrade jag upp med dessa då jag gick genom dom som smör. Men nu går det lite segare kan jag säga. Jag har dom som en backup ifall jag inte har något annat alternativ hemma(läs: batiste). Den gav väl helt okej volym men håret känns smutsigt, torrt och fullt av produkt efter användning. Ska använda upp lagret jag har här hemma men kommer inte köpa denna igen. 
 
Rexona Deodorant 48h Fresh: Denna kändes kladdig och jag använde den inte med nöje utan mer för att den skulle ta slut. Det la sig som beläggningar kring rollern. När man öppnade förpackningen så ramlade dessa ut överallt och det var en stor anledning till att jag inte gillade den. Doften var okej. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar