Empties #9

 
 
Vaseine Alow Fresh Light Feeling Lotion: Superbra lotion när du har bråttom. Den går lätt in i huden och återfuktar. Doften är fräsch och luktar Aloe Vera om man kan säga så? En bra lotion med många fördelar. Jag har använt den på benen när de är nyrakade och känsliga, då aloe veran lugnar och även armarna där jag haft kerastosis polaris.. Kommer absolut köpa denna på nytt, men har hittils bara hittat den på Ullared. 
 
L:A Bruket Handtvål, Gurkmynta: Lyxig handtvål. Köpte den mest för förpackningen och doften på denna är i sig inte speciellt god. Jag har andra tvålar jag hellre föredrar. Konsistensen var ganska lös och slajmig, men kommer absolut behålla flaskan för påfyllning eller prova en annan doft! 
 
Jojoba Charcoal Facial Scrub: En svart ansiktsskrubb i mousse form som är snäll mot huden. Rivig men ändå snäll. Den kom med i mitt kitt med MT produkter och jag är inne på min andra tub av denna. Avlägsnar effektivt torr hud och rengör porer. Gillar den ritkigt mycket.
 
Body Farm Showergel, Sandalwood: Pojkvännen fick denna i sin The Man Box i Augusti och vi båda gillade den så vi beställde hem några stycken. Jag tror att det osm övertalade oss mest var den unika och fräscha doften av sandelträ. Men den innehåller även en hel del bra ingridienser och den är ekologisk. Jag skulle absolut vilja ha mer av denna! 
 
BodyFarm Showergel, Coconut:  Samma produkt i sig som den ovan, bara en annan doft. Denna var inte lika härlig, då kokos inte är en storfavorit doftmssigt. Jag föredrog den med sandelträ. Men denna tog jag med mig på en resa och tog slut på. Gillade helt enkelt inte doften, men som sagt, produkten i sig innehåller bra ingridienser. 
 
Akademiklinik Pure Antioxidant Cremé: Denna var jag rädd för att prova till en början, då den är bland den dyraste produkten jag någonsin ägt (detta var ett produktprov från en Glossybox). Jag var helt enkelt rädd för att gilla den för mycket, men den var bara "helt okej". Inget märkvärdigt konstigt nog. För det priset känns det som den borde göra mirakel? Det som jag minns var tråkigt med denna var att den dunstade. Varje gång jag öppnade burken var det mindre produkt kvar än vad jag minns.. Och jag vet med säkerhet att sambon inte använt den. Tråkigt för en sån dyr cremé. 
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar