Glossybox Oktober - Fall into Beauty

"Månadens Glossybox handlar om att skapa den perfekta looken för att ditt vackra yttre ska kunna skina som allra bäst nu på hösten. En sådan look skapas av nyckelprodukter som du hittar i din Glossybox."
 
 
 

Oceane, MakeUp Remover Pen: Brasiliansk innovation som enkelt justerar och tar bort överflödig makeup runt ögon och läppar. Praktisk "on the go-produkt" med mild makeup-remover som inte torkar ut huden. (Orginalpordukt 45kr / 3ml).
 
Monu, Illuminating Primer Spf 15: Lystergivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som Gör att din hudton upplevs som jämnare. Innehåller antioxidanten E-vitamin som skyddar mot fria radikaler. (Orginalprodukt 265kr / 50ml),
 
Purelogy, Sea-Kissed Texturizer: 100 % vegansk saltvattenspray som ger en “efter-stranden-textur” och accentuerar dina slingor samt ger dem lyster och fin glans. Utan alkohol, salter, parabener och mineraler. Sprayen kan användas i olika omgångar och olika applikationsmängd beroende på önskad textur utan att addera tyngd eller klibbighet. (Orginalprodukt 295kr / 125ml).
 
Sheer Cover, Lip to lid highlighter bronze: Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider. Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster. De ljusreflekterande mineralerna i Lip to Lid Highlighter lyser upp och gör hyn strålande och används för ett naturligt vackert utseende och perfekt hy varje dag.(Orginalpordukt 149kr / 1g).
 
Hot Makeup, Multi Eyeliner Mascara: En vattenfast flytande eyeliner, används framförallt som eyeliner men kan även användas vid kroppsmålning eller för att sätta färg på ögonfransarna.(Orginalpordukt 79kr / 17g).
 
 
Denna box var helt okej,den produkten jag vart ritkigt besviken på är den gröna eyeliner-maskaran som jag vet att jag aldrig kommer använda. Borsten till den var också konstig och det känns som man kommer få produkt överallt. Och vem använder grön eyeliner/maskara? Inte jag iallafall. Primer kändes kul att få, hade dock hellre sett att Garniers nya primer Optical Blur hade legat i min box, som jag sett att många andra fått. Har fått en del användning av saltvatten sprayen som ger otroligt fin lyster och textur till mitt blonda slingade hår. 
 
 
♥ ♥ ♥
Vad tyckte ni om Oktobers Glossybox? 

Glossybox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med skönhetsprodukter varje månad. En box kostar 139 kronor, prenumerationen har ingen bindningstid utan du kan säga upp den när du vill. Finns att beställa här!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar