Månadens Favoriter - November

Jag vet att jag är tidigt ute då November inte ens är slut än, men eftersom jag missat att göra månadens favoriter både i September och Oktober, så kände jag att några stående favoriter som jag haft under dessa 3 månader borde få lite uppmärksamhet här i bloggen. Och jag vet att dessa kommer användas hela November ut.

 
1. Elisabeth Arden 8h Skin Protectant: Detta är ett prov som jag fick med i en Glossybox för några månader sen. Det är en allround salva som ska funka på allt från torra hudpartier som armbågar till naglar och även sår. Jag använde det med omsorg då tuben var så liten och hade det på läpparna innan läggdags. Underbar salva! 

2. Maxfactor Face Infinity 3 in 1 Foundation: Denna upptäckte jag för ett år sedan nästan exakt och den är helt underbar. De räddar vilken dålig hy dag som helst. Den säger sig ska ha 3 in 1, dvs. primer, concealer och foundation. Jag tycker den är som en fulltäckande foundation och använder ändå concealer och primer med denna, även om det kanske inte är nödvändigt. Den är billig, lättillgänglig och hur bra som helst! Jag har redan plöjt mi igenom två flaskor, detta är min tredje.

3. Mac Pro Longwear Concealer: Min räddare som täcker allting. Denna är ett måste när jag har jobbiga finnar eller ordentliga ringar under ögonen. Den ser naturlig ut på huden men man får jobba med den lite och det bästa: den håller hela dagen. Kommer i smart pumpflaska också som känns mer hygieniskt än burk eller aplikator. 
 
4. Too Faced Chocolate Soleil: Det perfekta solpudret till alla tillfällen. Detta är ett solpuder som du kan bygga upp om du vill ha mer färg och det är perfekt att svepa över kinderna och göra 3-formen med. Det funkade i somras när jag solbränd och även nu på min gråa vinterhy. Jag använder det i stortsett varje dag och gillar det till och med mer än Benefits Hoola Bronzer.
 
5. Goldwell Satin Guard: Ett glansspray jag köpte hos min frisör som ska göra att håret håller sig rakt efter att du stylat/plattat det. Det ser även till att fukt inte kommer in eller ut ur håret. Perfekt att ha utomlands där håret lätt får självfall i det fuktiga klimatet. Ger en otroligt fin lyster och glans! 
 
 
 ♥ ♥ ♥
Vad har ni haft för favoriter denna månad?


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar