Review: Footner Exfoliating Socks

 
 
Om produkten: Footner Exfoliating Socks aktiverar kroppens egna process att göra sig av med död hud och förhårdnader på fötterna. Resultatet av en 60 minuters behandling visar sig efter 3-7 dagar och effekten pågår därefter i ytterligare ca10 dagar. Du ser effekten som att död hård hud faller av först i större flagor, därefter i mindre fjäll allt eftersom effekten avtar. Resultatet blir härligt mjuka fina fötter utan att behöva smörja eller fila.
 
Min åsikt: Nu har jag använt footner 5 gånger inom loppet av 2 år och jag blir lika förvånad varje gång över att det verkligen fungerar. Jag har väldigt lätt för att få förhårdnader på stortårna och framförallt hälarna och footner är hittils det ända som hjälpt. Sist jag gjorde en behandling var för 2 veckor sen, och nu har mina fötter precis "fjällat" klart. Det stavas s-k-ö-n-t, då jag slipper ha på mig strumpor hela tiden (även nätterna). Man vill inte vakna upp med hudflagor i sängen..
 
Jag har inte tagit några för - och efter bilder, även om jag nu i efterhand önskade att jag gjort. Denna gången kändes effektivast, eller det kanske var mina fötter som var i dåligt skick. Det blev en otrolig skillnad och jag håller denna produkt nära hjärtat. Man kan tycka att den är lite väl dyr men det är värt det tio gånger om ifall man som jag, har ritkiga problemfötter! 
 
Jag brukar tvätta av eventuella nagellacks rester innan jag stoppar ner fötterna i sockorna och smörjer eventuellt på med vaseline på områden jag inte önskar fjälla (vristen exempelvis). Innan processen verkligen börjar kan fötterna kännas lika gummi aktiga, upplever jag själv, men efter 7 dagar ungefär börjar det flaga ordenltigt. MEn det gäller att låta bli att dra eller pilla, då förstör man bara. Det beror alltid på hur mycket hård/död hud du har, hur lång tid det ska ta innan huden börjar lossna, man kan säga desto mer, desto längre tid. 
 
Mina fötter blir absolut torra ganska fort efter behandingen, men jag uppföljer med Footners Foot Mousse och kör regelbundna fotbad. Viktigt att nämna kan vara att behandlingen och processen inte alls gör ont! 
 
Minus jag kan tycka finns med denna produkt är b.la. sockorna, de kunde vara bättre utformade. Det står att det ska finnas en klisterlapp man ska fästa dom med, men den var inte ensk listrig utan jag brukar istället sätta på ett par vanliga strumpor runt för att hålla dom på plats. En annan tanke som slagit mig är att det borde finnas footner i olika styrkor, för lätta förhårdnader och grövre förhårdnader. Jag kan känna att jag hade behövt två behandlingar på rad vissa gånger för att få ett hundra procentigt resultat..  
 
Pris: ca 239 hos Apotea.se
Betyg: 4/5
 
 
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar