Review: Garnier Optical Blur Primer

 
Om produkten: Optical Blur 5 Sec är en helt ny primer som ger en optisk effekt. Den avancerade formulan innehåller ljusspridare som förskönar och döljer synliga ålderstecken på bara några sekunder. Ljusreflekterande egenskaper gör att huden upplevs jämnare och minskar synligheten av rynkor, fina linjer och porer.
 
Min åsikt: Denna primer köpte jag i min besvikelse då den inte fanns i min glossybox som jag hoppats på. Jag har under senaste haft en riktigt problem period med min hud på alla tänkbara sett i form av rodnad, blemmor, eksem och stora porer. Denna primer har verkligen nått upp till vad man kan förvänta sig.
 
Primern är silikobaserad och är lättrosa färgad. Den täcker i sig ingenting men den jämnade ut min hud, gav lyser och gick fort in i huden. Men det bästa av allt: mitt smink höll sig perfekt ända till slutet av dagen. När man har eksem i ansiktet kan det röda lätt lysa igenom efter ett par timmar, men jag tyckte inte det gjorde det när jag använde denna primer. 
 
Den är även väldigt dryg och billig för att ändå vara en såpass bra pordukt. Jag är nöjd och känner att denna kommer konkurera på badrumshyllan med min nuvarande favorit Benefit Poreless! 
 
Pris: 140kr / 30ml 
Betyg: 5/5 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar