Den bästa håroljan?

 
1 - Macadamia Natural Oil Healing Spray är en hårolja innehållande två naturliga oljor, Macadamia nut oil och argan seed oil. Denna gillar jag att använda när mitt hår känns lite frizzigt och inte direkt nytvättat, oftast sprayar jag lite i handen och drar genom håret när jag har hästsvans. I rätt mängd absorberas oljan upp fort av håret och resultatet ser glansigt och friskt ut. Dock gillar jag mest att ha denna i torrt hår och inte i blött. Trotts att det ska vara en lätt olja till skillnad mot macadamias healing oil så är detta en tung olja som lätt gör håret fett, så det gäller att inte ta för mycket och absolut inte spraya direkt mot håret. Spraya istället i handflatan och arbeta in i topparna. Jag gillar denna och den ha nog bara en användning kvar. Jag kommer nog inte köpa den igen, men den var trevlig! 
 
2 - Lanza Healing Strength Silk Serum är inte en olja, utan ett serum. Denna använder jag främst i håret när det är blött och den hjälper mitt hår att torka mycket snabbare. Enligt Lanza ska det gå upp till 55% snabbare att torka håret med denna produkt. Jag säger inte emot. Det är ett serum som jag använder ltie av då och då, både i vått och torrt och jag har inte fåt intrycket att det blivit för mycket, utan det går in bra i håret även om man råkat överdosera. Ett halvt pump räcker en lång väg, så den är väldigt dryg. Jag som har otroligt frizzigt/torrt hår och det här serumet är min stora räddare. Det ger även glans, lyster och lämnar håret superlent. Innehåller även värmeskydd. Jag tror detta är min femte flaska så ni kanske förstår vilken storfavorit detta är! 
 
 
3 - Moroccan Oil light är en annan storhejare i mitt badrumsskåp. Moroccan oil innehåller arganoilja och marrocan olja och är en vårdande och kraftfull oljebehandling. Denna olja gör allt du kräver utav en olja, minskar frizz, reder ut håret, bygger upp styrka, ger glans, mjukhet, innehåller värmeskydd och skyddar även håret mot yttre påfrestningar. Och till det bästa: den doftar helt fantastiskt! Hade doften funnits i en parfym hade jag köpte den direkt. Jag brukar ha denna olja i håret efter styling, exempelvis efter jag plattat håret.  Detta är en produkt som på lång sikt förbättrar ditt hår och inte bara gör det härligt för stunden. Det är en punkt jag kollar myvket på i mina hårvårdsprodukter, att de verkligen ska hjälpa mitt hår i längden. Och efter att snart fira 3 år med morrocan oil kan jag faktiskt säga att jag er stor skillnad och skulle aldrig byta ut den mot någon annan hårolja. 
 
 
4 - Orofluido hair oil elexir är min nyaste hårolja. Denna köpte jag i somras hos min frisör som alltid använder den på sina kunder och även på mig, och mitt hår är alltid härligt när jag lämnar salongen. Jag var helt enkelt sugen på att prova på något nytt. Det känns som en lite fetare olja än de jag tidigare haft, då den inte är lika rinnig utan segare i konsistensen. Tillskillnad mot macadamia healing oil spray som är som vatten. Det är en vårdande produkt innehållande 3 olika vårdande oljor som lämnar håret lent, glansigt och doftar helt okej av amber och vanilj. Denna gillar jag att ha i håret när det jär blött efter en dusch. Ofta efter serumet från Lanza och i kombination med min Kerastase nectar thermique leave in. Som ni ser har jag inte använt jätte mycket utav denna än, men hittils gillar jag den.
 
Ingen av dessa oljor är dåliga eller några jag absolut inte gillar, men sen har jag ju såklart mina favoriter och använder oljorna efter behov. Vissa bara i torrt hår och vissa i blött och andra både och. Men min absoluta favorit är Morrocan oil Light treatment. Den gör allt jag vill att en hårolja ska göra och skulle inte klara mig utan den. 
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar