Lush

Förvaringsburk, 39 kr // Buffy, 99kr // Soft Coer, 79 kr
 
 
Trotts att jag är en flitig kund hos Lush, tog det mig länge innan jag provade deras blockbutters och massagekakor. Var egentligen sugen på snowfairy massagekakan, men den hade tyvärr inte nått butikerna i Göteborg än. Men jag hittade mig dessa två ovan, Buffy till vänster och Soft Coer till höger.

Den första är en kaka som finputsar ryggen, dräper död hud och gör dig mjuk enligt lush själva. Den är som ett riktigt återfuktande bodybutter som samtidigt är lite rivigt, alltså en duoprodukt i ett. Funkar helt okej hittils. Ska använda den lite mer innan jag uttalar mig helt. Har lite svårt bara att få in tekniken, det händer lätt att man istället sträcker sig efter en vanlig skrubb. Men den återfuktar riktigt bra! Luktar örtigt men ändå behagligt. 
 
Nästa kaka är en massagekaka som blir till en olja vid kontakt med hudens värme. Man drar den över ryggen innan massage så huden blir mjuk, oljig, smidig och redo för massage. Den luktar helt underbart! Påminner om Lush's populära handtvål Honey I Washed the Kids. Honung och vanilj liknande. Innehåller sheasmör som är superbra för torrisar och huden i allmänhet nu när det början bli kallt. Testat den några gånger och tycker det blir lite lyxigare än vanligt massageolja. Och roligare måste jag tillägga! 
 

arg skriver:

SPONSRAD JU!!!!!! du skriver altid om lush! nu kan man ju inte lita på dig glängre iafall...


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar