Vilken primer är bäst? + Review

 
Här är resultaten av mina favoriter i primer-djungeln. Det finns oändligt mycket bra primers där ute. Många jag ännu inte provat ännu, men hittils har dessa gjort mig positivt överraskad. Alla använder jag av olika avsikt.
 
• Too Faced primed and poreless är en olj fri silkeslen primer som hjälper till att minimera synligheten av porer och får din annsikte att bli mjukt. Har en formula som även passar känslig hud. Min foundation håller bättre med denna, men absolut inte hela dagen trotts att den säger sig göra mirakel. Lite för hypad primer kan jag tycka. Den är helt okej, men gör inga underverk. Jag brukar använda denna när jag har en kort dag framför mig. Ett minus är det saftiga priset denna har, jag minns hur besviken jag blev när den damp ner i posten, för 350kr förväntar man sig mer produkt än såhär och kanske lite bättre också.. Jaja, man kan ju inte få allt, eller?
 
• Lumi Magique är en highlightande primer som är perfekt de dagar du vill få lite lyster i din make up. Du kan även endast lägga den på kindbenen och lägga en annan primer på resterande partier. Jag gillar denna väldigt mycket då jag gillar lyster. Den är lätt och lite rinnig, men det gör inget. Jag kompletterar den med min pore minimiser från The Body shop ifall mina porer är odrägliga den dagen. Kommer i smart och hygienisk pumpflaska. Denna primer är även budgetvänlig. Inte den bästa primern att kontrollera en oljig T-zon, men hållers sminekt på plats bra ändå. 

• Benefit Porefessional min holy grail primer av dom alla. Jag tror den har har varit med i 4 inlägg redan? Den är perfekt för långa, varma, svettiga dagar. Har en beige färgad formula som ger en utjämnande effekt på flammig blemmig hy. Gör porer osynliga och håller både t-zonen matt och sminket på plats. Ganska saftigt pris och svår att få tag på, men absolut värt varenda krona! 
 
• Elf Mineral infused primer är en av mina första primers jag provat och har även köpt gång på gång. Det är i helhet en väldigt bra primer för det billiga priset. Konsistensen är väldigt tjock och ger en silkeslen hud. Tror den kostade runt 30 kronor på Elfs hemsida. Det ända direkta minuset med denna primer är flaskan. De flesta reccensioner jag läst har lydit likadant: pumpen går sönder och man får stå och peta med diverse verktyg för att få ut produkt. Inte det roligaste och det gör det hela väldigt ohygieniskt. Har du aldrig använt primer tidigare eller inte vill lägga speciellt mycket pengar på det, så rekomenderar jag absolut denna. Man kan ju lägga produkten i någon burk eller liknande från början och ta upp lite med en spatel.  


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar