Clarisonic PLUS

 
Äntligen är den här! Idag lanserade Kicks, som det första företaget i Sverige, Clarisonic. Som det hudvårdsfreak jag är, var inte sen ner till nordstan så fort jag vaknade. Clarisonic finns att få tag på via olika utländska hemsidor som amazon, feelunique, eBay m.m. men då får man inte svensk laddare. Så jag har hållt mig och väntat och väntat på denna dag. Kicks tog in två modeller av Clarisonic, Mia2 och PLUS. Dessa två är de modellerna de tror kommer sälja bäst i Sverige då vi svenskar gärna vill ha det simpelt.
 
Mia2 är en uppdaterad verision av orginal modellen, den har 2 hastigheter, låg och normal. Den har också 1 minuts T-timer och är är anpassad för endast djuprengörning av annsiktet. Den är kompakt, smidig och resvänlig. Clarisonic Mia2 kostar 1 250kr i butik eller hos Kicks.se 
 
PLUS-modellen täcker lite fler områden än Mia2 då den är anpassad för både annsikte och kropp. Man får med 2 olika borthuvuden, ett för annsiktet beroende på din hudtyp och ett borsthuvud för kropp. PLUS-modellen har tre hastigheter/nivåer för ansiktet samt en för kroppen. Clarisonic PLUS kostar 1 890kr i butik eller hos Kicks.se. 
 
Jag vill få ut det mesta av min Clarisonic och därför valde jag efter lite prat med butiksbiträdet på Kicks att köpa PLUS modellen som då täcker fler områden. Precis innan jag åkte till stan damp kicks tidningen ner med rabattkuponger, så jag fick hela 20% rabatt. 
 
Nu har den stått på laddning hela dagen och jag väntar ivrigt på att få prova den ikväll. Har höga förhoppningar och tror absolut denna kommer bli en favorit i min hudvårdsrutin. Såklart kommer en senare rewiev efter en tids användande.
 
Är ni sugna på att prova Clarisonic? Eller har ni några erfarenheter av den?


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar