Det bästa torrshampoot?

 
Jag skulle vilja säga att jag är rätt person att fråga när det kommer till torrshampoon. Jag har nog provat de flesta som erbjuds på den svenska marknaden iallafall. Och mina favoriter, presenteras stolt här ovan.

Ett som länge varit en stor favorit är Tresemmés. Det var även ett av de första jag provade. Det lämnar ingen vit hinna på håret utan blandas in bra och kan därför användas av både brunetter som blondiner. Det har en mild fräsch doft, får håret att kännas mjukt utan att ge den här "jag har för mycket produkter i håret-känslan". Det finns i några olika variater och de som jag har för fint till oljigt hår och normalt till oljigt hår. Jag skulle vilja säga att jag gillar det sistnämnda bäst. Det är i helhet ett superbra, shampoo som verkligen har räddat mitt hår de dagarna man absolut inte hunnit eller läs: orkat duscha. Jag köper alltid mitt tresemmé torrshampoo hos de större Ica butikerna och det kostar runt 69kr. 
 
Nästa är Baptiste som nog är det ledande märket inom just torrshampoo. De har säkert 15 olika sorter, med olika dofter eller med olika anpassningar: ljust, mörkt, tunt osv. Mina favorit som jag alltid kommer tillbaka till är denna ovan eller orginalet som jag just tog slut på. Denna doft heter Blush och doftar lite rosigt, flirtigt. Gud, jag är så dålig på att beskriva dofter men gott luktar den iallafall. Det är bra tycker jag att torrshampoon innehåller en liten hint av doft så man fräschar upp det ofta illaluktande otvättade håret. Så det är bara att prova sig fram i deras sortiment vilken doft som passar dig bäst.
 
 
Detta gör allt jag kräver ur ett torrshampoo och lite till, därför är det min favorit. Nu när jag haft en period då jag försökt avvänja håret från att duscha så ofta så har jag kunnat spraya i detta när håret börjat bli smutsigt och  sedan göra små touch ups när jag känner för, utan att det blivit för mycket prodoukt i håret och sprayen ger en lätt fin fördelad mist. Det finns nog ingen produkt jag gör slut på så fort som detta torrshampoo. Baptiste kan du köpa lite överallt, t.ex. Åhlens, Kicks m.m. Men jag föredrar att kpa mitt hos Rusta som säljer dom till ett lägre pris, ca 49 kr.
 
Det sista och även det torrshampoo som  jag fick med i en glossybox för någon månad sen och kommer från Kevin Murphy. Det heter Fresh Hair och har en citrusaktig doft och funkar helt okej på håret. Det jag gillar speciellt med det här är att det ska göra det jag tittar på speciellt hos torrshampoon, få håret att kännas rent och nytvättat. Det har en speciell formula som ska få ut andra gamla produkter ur håret och få det att kännas rent. Såklart får man ta vad alla produkter säger sig göra med en nypa salt, men det är ändå ett bra torrshampoo. Jag sparar lite på det så jag bara har bara en provflaska. Jag kommer nog köpa detta torrshampoo i fullsize när det tar slut.
 
Torrshampoon är så individuellt. Det beror på hur man gillar att sitt hår känns och vilken hårtyp man har. Många ville ha lite hårdare känsla på håret och gillar därför proffs torrshampoo exempelvis. Jag som har tunt och torrt hår älskar mitt hår dagen efter tvätt och gillar den lena mjuka rena känslan letar efter de egenskaperna hos ett torrshampoo.
 
 
Vilket är din favorit i djungeln av alla torrshampoo?
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar