Review: L’Oréal Sublime Exfotonic Exfoliationg Scrub Gel


Hur kan jag tidigare ha missat denna härliga skrubb? Jag köpte den av en slump på Ica Maxi och är nu helt förälskad. Ville hitta en kroppsskrubb att använda ihop med min clarisonic PLUS och denna fick det bli. Den har en mumsig doft av citrus, men luktar samtidigt inte för kvinligt och heller inte för manligt. Utan en unisex doft som även gått hem hos pojkvännen. Han har alltså gett upp sin IKEA scrubb, äntligen...

Den har jämnstora och jämnfördelade korn i en gelkonsistens. Den är lite rivigare än de tidigare skrubbarna jag provat, men ändå inte så rivig så man känner sig öm och torr efteråt, utan den lämnar efter sig en återfuktad, lite oljig känsla, vilket jag gillar. En viktig grej för mig är att kornen inte "försvinner" i duschen utan att de ligger kvar på huden utan att direkt följa med duschvattnet vilket jag upplevt att min förra kroppsskrubb från The body shop gör.

Den löddrar även fint och precis som den säger sig göra, så blir huden jämnare. Då pojkvännen har problemhy på ryggen och jag lider med min kerastosis polaris över mina armar så vet jag vad jag talar om när det kommer till det. Mina förut prickiga armar har nu blivit mindre flammiga och det hurrar jag högt för. Jag vill mig tro att en stor faktor till att denna skrubb hjälpt mig så mycket gällande min kerastosis polaris är att den innehåller AHA. AHA är en syra som ofta används i kosmetika för att snabba på cellförnyelsen, exfoliera döda celler från hudytan, och för att förbättra hudens förmåga att bevara fukt. Vill du läsa mer om just AHA kan du klicka här

Detta känner jag på mig kommer bli en stapelvara i mitt badrum och jag tycker verkligen att ni som inte hittat er favorit än gällande kroppspeeling ska ge denna en chans!

Värt att tilläggas är att detta är den nya förpackningen, den gamla har utgått och därför kan den vara svår att få tag på online, men kolla i din ica butik.

Betyg: 5/5
Pris: 115kr (200ml) och finns att köpa lite överallt, b.la. hos Eleven.se


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar