Månads favoriter - Augusti

 
Första inlägget i denna kategorin Månadens favoriter. Här kommer jag i slutet på varje månad lägga upp en bunt produkter som jag använt extra mycket under månaden eller produkter som jag älskat under månadens gång. Mer än så behövs nog inte förklaras. 
 
Kategorin inleds med Augusti månads favoriter om är en ganska blandad samling av både kropp, hudvård, hprdvård och smink. 
 
1. Vaseline essential mousture aloe fresh lotion - min holy grail lotion. Vaselines lotions överlag är helt fantastiska och supersköna på huden. Lätta i konsistensen men gör sitt jobb så bra. Denna innehåller aloe vera, och som ni vet är jag en sucker för det. Jag älskar vårrdande ingrdienser. Och när man kan få 2 i 1 så kan det inte gå fel. Det enda problemet med denna är att den inte är den lättaste att få tag på, jag köpte på mig ett lager sist jag var på Ullared, men har inte sett den säljas någon annan stans? Tips mottages gärna! 
 
2. Nivea in-shower body milk - Ni hör nog vad detta är, en body lotion du använder i duschen. Smörjs in efter dusch gel och sköljs sedan av. Snabb och smidig återfuktning om när har bråttom.
 
3. Uniq ONE - En leave-in produkt i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Jag älskar denna, en budget verision av it's a ten miracle leave in conditioner.
 
4. Lush Grease Lightning - som jag visade i tidigare inlägget med mina empties så har jag använt upp min gaml grease lightning och köpt mig en ny. En favorit produkt i min hudvårdsrutin. Det är en gel som Innehåller teatree som är perfekt mot acne benägen hud och motverkar finnar att blomma ut. Jag applicerar denna efter min nattkräm och låter verka under natten. Stort plus för hygienisk pump istället för typ eller annan penn-aplikator. 
 
5. Nars bush, Orgasm - Världens finaste och skimmrigaste korall-rosa rouge. Funkar till allt, vardags som fest. Super pigmenterat! Brukar applicera det med en strippling brush från MAC eller real tequniqes blush brush för att få lagom mäng på kinden. 
 
6. Soap n´ glory Hand food - Min favorit handkräm för tillfället. Luktar helt fantastiskt av grapefruit och sockervadd. Önskar jag kunde få tag på den här i Sverige nu när min börjat ta slut, men verkar som det bara är UK som säljer dessa godingar. Tråkigt. 
 
7. Mac pro longwear i NW20 - En concealer som verkligen täcker allt. Plus att den är vattenfast. Har knappt  inte använt någon annan concealer sen jag köpte denna, förutom under ögonen, då jag gillar Benefits FakeUp bäst. En liten klick räcker till hela annsiktet, men dock vill pumpen gärna trycka ut alldeles för mycket så mycket går till spillo, tråkigt nog. Men produkten i sig är den bästa jag provat i concealer väg. 
 
8. Isa Dora built up maskara, waterproof - En maskara som jag precis återupptäckt i min sminkkollektion. Funderat flertal gånger på att slänga den, men sista månaden har jag gett den ett försök och oj vad den har imponerat på mig! Den håller min böj super bra och siter hela dagen utan att få mig att se ut som en panda efter en dag. Ser naturlig ut på fransarna och separerar bra. Kanske gillar jag den mer nu när den fått torka tilll sig lite och inte är så vattnig. Men annars, helt enkelt en toppen maskara!
 
9. Benetfit Porefesional primer - En hypad primer som täcker mina stora porer som börjat göra sig synliga runt kinderna och näsan. Får sminket att håla och jämnar ut hudtonen inför basen. Köpte mig nyss en backup när jag var på Sephora i Köpenhamn. 
 
10. Anastasie Brow gel, Clear - Klassisk bryngel som håller de buskigaste brynen på plats hela dagen. Ganska ny för mig, men välanvänd.
 
11. Anastasia Brow wiz, Ash blonde - Svek HM:s brynpenna efter flera år och slog på stort och köpte den här, och nu vill jag aldrig återvända. Perfekt smal twist-up tip som gör att du hela tiden har kontroll. Bra färg för oss blonda, som lutar mer åt det grå än det röda. Detta är dock den gamla förpackningen. Den nya är helsvart om jag minns rätt? 
 
 Detta var mina månads favoriter! Vad har dina varit? Berätta gärna! 
 
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar