Nyshoppat ifrån Lush

 
Som ni vet älskar jag Lush. Älskar känns till och med som en underdrift. Jag älskar deras tanke och att det är snällt mot djur och natur. De flesta produkter kan kännas lite läskiga och annorlunda, men oftast blir jag helt fäst vid allt jag provar, vilket kan vara lite jobbigt då det inte är det billigaste märket på marknaden. Men som ni ser fick man turen som alla gånger jag besöker deras butik att få med mig lite extra prover på intressanta produkter så man får en chans att prova dem innan man öppnar plånboken. Personalen är alltid supertrevlig och om jag visste vad hon hetter hade jag velat ge en liten shotout till den trevliga tjejen på Lush Nk som alltid ger så himla bra kundservice. Det var hon som gav mig alla dessa prover igår! 
 
Det jag köpte var två backups som är två måsten i min rutin mot min kerastosis polaris som jag har på mina över - och underarmar. Det är Dreamwash shower smoothie och DreamCream body lotion.  
 
Dreamwash är en duschtvål proppade med lugnande ingridienser som galmeja och aloe vera. Skapad för att vara otroligt mild, renande och samtidigt aktivt lugnande. Jag brukar alltid ta en klick utav denna fluffiga rosa kräm och smörja in på mina armar ca 2 minuter innan jag hoppar in i duschen och låta den jobba och lugna min känsliga hud. Sen sköljer jag av den i duchen. Brukar också smörja den i duschen på mina ben när jag rakat dom för att minska risken för röda prickar. Går alltså att använda såväl på torr som blöt hud. Jätte bra produkt i helhet. Dream Wash kostar 169kr för 250g.
 
DreamCream är deras omtalade lotion som jag först fick ett prov exemplar på i en glossybox för nästan ett år sen tror jag? Och efter det har jag köpt denna goding om och om igen. Jag tror det är min 3:e burk. 
 
Såhär står det om produkten på lush.se: 
"I århundraden har man använt havre till att behandla eksem och svalka ner het och skadad hud. Vi tillför sedan rosvatten till havremjölken och sedan olivolja, kakaosmör och vegetabiliskt glycerin. Sedan tar vi en blandning av de eteriska oljorna ros absolut, blåkamomill, teträd och lavendel som vi har utvecklat under flera års tid för deras medicinska effekter på huden. "
 
Jag använder den varje kväll på just mina armar, efter en dusch med min dreamwash. Denna kombination håller min kerastosis polaris i skick. Kan vara lite klibbig och sjunker inte in jätte fort, men gör det den ska. Jag älskar den och den är ett måste för mig och min hud. Dream Cream kostar 215kr för 249g. 
 
Sedan köpte jag deras havssalt shampoo som heter BIG. Har hört att det ska vara ett bra shampoo mot build ups och ska rena håret på djupet. Jag har tänkt att ha det som ett clarifying shampoo att använda en gång i veckan för att få ur alla gamla produkter som lagras i håret ordentligt. Jag hoppas det funkar på mitt tunna, torra hår. De reccensionerna jag läst låter lovande så jag har höga förväntningar. Jag ska ge det en chans, någon av er som provat BIG?  Big kostar 229 kr för 330g.
 
Förrästen! Ni vet väl om att om man lämnar tillbaka 5 rena ursköljda burkar får man en färsk ansiktsmask. En superbra deal för varje part!  

B R O W N S U G A R skriver:

Älskar Lush! :}
Sv: Rituals kanske finns på NK? Annars tror jag tyvärr att man måste åka till sthlm =(

Svar: Okej! Tack för ditt tips! Ska åka dit ock kika :)
Subeauty - Susanna Pettersson


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar