Review: Dirty Works Brightening Mask Vitamin C

 
När jag först såg detta märke trodde jag att det var Sveriges verison av det Engelska märket Soap & Glory. Jag vill åtminstonde tro det, för det märket ligger mig varmt om mitt produkt-hjärta. Kunde därför inte hålla mig ifrån att prova något därifrån och denna masken fick det bli.
 
Om produkten: Lys upp - och fyll din hy med vitamin C! Denna djupt exfolierande ansiktsmask rengör och tar bort döda hudceller för att ge en ljusare, fräschare och briljant hy! Tack vare vitamin C, granatäpple och goji som har exfolierande effekter, samt kaolin rengör den varsamt men noggrant för att ge dig en renare och mer strålande hy.
 
Min åsikt: Den snygga förpackningen får mig att bli glad och tur nog fick innehållet också det. Det är en lite kornig konsistens på produkten som kommer ut ur tuben. Den doftar starkt av apelsin och citrus, precis sådär syrligt man tänker sig att vitamin C gör. Den är otroligt dryg och täcker ansiktet med bara en liten klick. Den blir inte lika stel som andra masker men torkar ändå in i huden. Efter 15 minuter sköljer jag av den och då arbetar jag med den som en peeling. De små skrubbkornen jag nämnde är till för att ge huden en lätt exfoliering efter, smart tycker jag!
 
Precis som namnet säger, så ger masken lyster åt huden och jag tycker den jämnar ut rodnad i huden bra. Jag har andra masker jag gärna kompletterar denna mask med som mer koncentrerar sig mot finnar eller andra utbrott. Men det är en super härlig mask att använda då och då när man känner för att ge huden en lite uppiffning och lyster. Absolut en mask jag kommer fortsätta använda. Jag köpte min i en liten butik i Karlskoga men jag såg att även Eleven.se säljer detta märket. Tummen upp för det billiga priset! 
 
Pris: 99 kr hos Eleven.se
Betyg: 5/5!

Diana skriver:

Hej!
Va inne på Eleven o kollade runt lite så uptäckte jag "Dirty works".
Eftersom jag handlat så många dåliga produkter så googlar jag alltid recensioner innan ja handlar (var så jag hittade dig) :)

Hur som helst..
Jag hittade denna mask under mitt googlande, från samma märke; "Belle of the Ball".
Men jag hittar inte masken att köpa någonstans!:(
Du som har en skönhets-blogg kanske har bättre koll än jag..?
Har du nån aning om vart den kan finnas? Letat som en dåre efter den..

Tacksam för svar// Diana


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar