Review: ID Hair Color Keeper Shampoo + ConditionerJag måste inleda med att säga att doften på dessa slår allt jag i mitt liv luktat på. De doftar bättre än Aussies miracle moist till och med. Det är en doft av smultron och vanilj, i någon underbar blandning. Bara doften gjorde mig riktigt sugen på att prova dessa söta små guldprover som kom i min senaste glossybox. 

Jag har blonderat/slingat hår och har alltså inte färgat hår, dock så är blonderat hår inte bara att blondera utan man måste underhålla det också genom silvershampoo eller färgbevarande produkter för att bibehålla det fint. Så jag gav dessa en chans och jag är imponerad. 

Enligt Id Hair elements hemsida så ska dessa produkter ge glans, innehålla värmeskydd, förhindra att färgen bleks eller tvättar ur. Produkterna innehåller heller inga parabener. 

Jag som har ett torrt, frizzigt, tunt, blonderat skandinaviskt hår är väldigt kräsen med mina hårprodukter och det är inte ofta jag vidgar mina vyer och provar olika shampoo och balsam hur som helst. Men jag kanske borde göra det oftare, för mitt hår gillade verkligen dessa. Det blev mycket mer lätthanterligt än vanligt, mindre frizzigt och lent. Såklart hade jag i leave-in produkter och håroljor som jag alltid gör när håret är handdukstorrt, men man märkte att något var annorlunda. Shampoot löddrade dock inte så bra i duschen, utan jag fick för-shampoonera med en mindre mängd två gånger för att få igång löddrandet. Ni som provat sulfat fria shampoon förut vet vad jag pratar om.

I helhet är jag positivt överraskad över dessa! Just serien color keeper kanske inte är det mitt hår behöver, men jag ska absolut kolla in märket och se ifall de har några produkter som stärker håret eller reparerar. Då kan det ju inte gå fel! 

Betyg: 4/5
Pris: ca 199kr/st hos bland annat Bangerhead.se


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar