Rewiev: The Body Shop Shea Beautifying Oil

Shea beautifying oil är en lättapplicerad torr kroppsolja som snabbt absorberas. På ett ögonblick gör den kropp, hår och ansikte sammetsmjuk och len med en fräsch lyster och naturlig spänst. Utsedd till vinnare i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2013. Innehåller community Fair Trade-producerat shiasmör och ska vara fuktighetsbevararande för kropp, hår och ansikte. Beautifying Oils finns i 12 dofter: Coconut, Shea, Strawberry, Chocomania, Pink Grapefruit, Brazil nut, Coccoa butter, Olive, Moringa, Mango, Satsuma och Sweet Lemon.

Min åsikt
Efter att ha sett denna lite överallt i tidningar, på YouTube, i butiker och bloggar slog jag till och köpte den. Och jag gillar den!  Den håller vad den lovar om att absorberas kvickt av huden och lämnar efter sig ett snyggt "healthy glow". Känns inte klibbig och har en svag behaglig doft av shesmör. Jag gillar den främst till kroppen och smörjer in mig efter duschen då huden fortfarande är lite fuktig, det känns som min hud tar emot den bäst då. Som hårolja har jag inte provat den lika noggrant då jag har håroljor som jag redan gillar. Men om någon tar slut av dem, kommer denna absolut få visa vad den går för. Helt klart prisvärd. 

Betyg: 4,5/5
Pris: 165kr (100ml) hos The Body Shop

Det som drar ner betygen lite är flaskan. Den är i hårdplast och osmidig att få ut produkten ur. Jag hade uppskattad en pump. Korken sitter hårt vilket både är bra, men många naglar har fått ge vika..


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar