Empties #4

 
Michael Todd, Charocoal Detox Deep Pore Cleanser: Denna rengöring har verkligen förändrat min hy något enormt. Det är en kolbaserad svart gel som kan se lite läskig ut, men löddras upp till ett vitt lödder i kontakt med vatten. Funkar superbra ihop med min Clarisonic. Den är även väldigt bra att ta bort smink, även om jag föredrar en separat makeup remover så är den perfekt i nödfall. Jag har redan köpt en ny och kommer nog fortsätta att göra det. Den är ett måste i min hudvårdsrutin.
 
Michael Todd, Blue Green Aloe Toner: Denna är en storfavorit utav alla mina MT produkter. Den innehåller aloe vera och tillskillnad fårn andra toners så återufktar den istället för att ge en stram effekt, som iallafall jag tycker många gör. Den är även antibakteriell som är superbra för min aknebenägna hy. Har redan köpt en ny av denna! 
 
Michael Todd, Kaolin Clay Detoxifying Masque: En härlig mask som jag använder ungefär 2 gånger i veckan eller vid behov. Jag gillar den verkligen och det känns verkligen hur den arbetar när man har den på. Det kittlas lite. Den luktar lite underligt dock. 
 
Michael Todd, Moisture Lite: Min nuvarande dagkräm som jag även använder som nattkräm. Den luktar härligt syrligt av citrus och återfukar min hud bra utan att vara too much. Den kan dock lämna en lite hinna, precis som att produkten inte riktigt sjunkit in ordentligt. Men annars en bra dagkräm! Väldigt prisvärd och man får mycket för pengarna. Samt smart förpackning med pump. Har en ny på lager. 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar